/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/LIVE VIDEO/ Protestul din fața primăriei Capitalei s-a încheiat, dar o parte din participanți au rămas

missing
26 iunie 2018, ora 10:07

UPDATE 9:40. Deși protestul a fost declarat închis, oamenii au rămas în preajma primăriei Chișinău.

UPDATE 9:30. Protestul a fost declarat închis, Andrei Năstase precizând că Platforma DA și PAS vor veni cu informații suplimentare despre acțiunile lor prin intermediul comunicatelor de presă.

UPDATE: 8:54. Oamenii scandează Jos Dictatura, iar la îndemnul Maiei Sandu s-au așezat pe trotuar și au eliberat carosabilul.

UPDATE. 8:04 Oamenii scandează Jos Mafia

UPDATE 7:55 Circulația rutieră pe bd. Ștefan cel Mare a fost oprită în perimetrul străzilor V. Alecsandri și Bodoni, se permite doar troleibuzelor.

UPDATE 7:50. Andrei Năstase a rugat polițiștii să nu agreseze oamenii. El a mai spus că pr

UPDATE 7:36. „Noi nu cedăm!”

UPDATE 7:35. Mulțimea scandează „Năstase e primarul”, „Hoții”. Andrei Năstase este prezent la protest.

UPDATE 7:29 Oamenii au încercat să intre în primărie văzând că accesul le este restricționat au început a scanda Jos Mafia!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram