/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Program inovațional. Cum și-a propus Guvernul să protejeze copii de sclavie

26 iunie 2018, ora 12:42

Programa dată a fost creată trei ani în urmă cu scopul de a ajuta Guvernul RM să formeze identități digitale sigure pentru toții copiii din țară. Prin intermediul sistemului, va fi creată o bază de date, unde vor fi introduse toate familiile din țară, iar copiii ușor conectați la identitățile părinților săi. Astfel, în caz de urgență, rudele copiilor vor putea fi rapid găsite și informate.

Sistemul a fost implementat cu succes în majoritatea statelor europene și reprezintă o metodă nouă și foarte efectivă pentru combaterea traficului de ființe umane.

Din 2011, Organizația Internațională pentru Migrație a salvat de la sclavie peste 3 400 de victime, din care 340 au fost copii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram