/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Au omorât în bătaie un bărbat. După opt ani de la săvârșirea crimei, doi bărbați riscă ani grei de pușcărie

missing
27 iunie 2018, ora 11:50

Victima a fost dată în căutare în 2010 de poliție și tot atunci a fost pornită urmărirea penală pentru omor intenționat, iar în martie 2018, în adresa oamenilor legii a venit o informație operativă despre persoanele și circumstanțele în care ar fi comisă crima. În baza informației date, a fost reluată urmărirea penală, fiind efectuate mai multe investigații.

La scurt timp, suspecții au fost identificați, aceștia s-au dovedit a fi doi bărbați, cunoscuți de-ai victimei, unul din ei a fost reținut, iar celălalt a fost găsit la pușcărie.

Audiați de poliție, suspecții și-au recunoscut vina, declarând că după ce au servit cu victima băuturi alcoolice, între ei s-a iscat un conflict, suspecții lovindu-și prietenul de pahar până la omorât. Pentru a ascunde urmele infracțiunii, cadavrul a fost îngropat de către aceștia în apropierea satului Petreni, raionul Drochia.

În urma verificărilor efectuate de către ofițerii de investigații în comun cu cei de la urmărirea penală a IP Drochia și Procuratura din Drochia, în apropierea satului Petreni, pe câmp, au fost depistate și ridicate osemintele victimei.

Totodată, cu suspectul reținut a fost petrecută acțiunea de verificare a declarațiilor la fața locului. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de „Omor intenționat” se pedepsesc cu închisoare de la 10 la 15 ani sau cu detenţie pe viaţă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram