Jurnalista Nata Albot nu exclude că ar putea participa la alegerile parlamentare din această toamnă. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari" de la postul nostru de televiziune.

Albot a menționat că nu este curtată de niciun partid politic, dar în familie se discută despre posibilitatea de a candida pe circumscripțiile uninominale din partea diasporei.

Dacă ne implicăm, noi validăm acest sistem mixt ilegal, dar dacă noi nu ne implicăm atunci se implică alții. În principiu, asta ar fi o dezvoltare firească în condițiile în care noi am discutat atât de mult astăzi despre curaj. Trebuie să înțelegem, păstrăm noi poziția de societate civilă sau de la societate civilă facem un pas înainte”, a afirmat Nata Albot.

Menționăm că Nata Albot este jurnalistă, blogger și fostă producătoare de televiziune și manager media din Republica Moldova. Este organizatoarea unui șir de festivaluri, precum „Balul Brazilor de Crăciun”, „Mai Dulce”, „IaMania” și „Lavender Fest”, și inițiatoarea unor proiecte precum „Klumea” și „Koolture Tricolore”. În 2015, a lansat cartea „Moldova din bucătăria mamei mele”.