/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Au șantajat și amenințat doi tineri cerându-le câteva mii de euro. Trei bărbați, reținuți de PCCOCS

missing
28 iunie 2018, ora 09:50

Potrivit procuraturii, s-a stabilit că de la sfârşitul lunii decembrie 2017, bănuiţii, urmărind scopul dobândirii bunurilor altor persoane prin şantaj, au ameninţat şi au aplicat violenţa fizică asupra a doi tineri sub pretextul existenţei unei datorii, cerând de la victime transmiterea sumei de 6 000 euro.

În urma acţiunilor de documentare realizate, la 26 iunie curent, în momentul primirii mijloacelor băneşti extorcate, unul dintre făptuitori a fost reţinut în flagrant delict. Al doilea bănuit a fost reţinut în momentul când încerca să evadeze de la faţa locului, iar al treilea făptuitor a fost reţinut în rezultatul percheziţiei efectuate la domiciliul acestuia.

Asupra suspecţilor au fost depistate şi ridicate mijloacele tehnice de comunicare utilizate la comiterea infracţiunii, precum şi mijloacele băneşti primite de la victime sub controlul procurorilor şi poliţiştilor.

În caz de condamnare, făptuitorii riscă o pedeapsă cu închisoare de la 11 la 13 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram