/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Donald Trump nu exclude posibilitatea recunoaşterii anexării regiunii Crimeea de către Rusia

missing
01 iulie 2018, ora 09:32

„Vom vedea”, a răspuns Trump când a fost întrebat de reporteri la bordul Air Force One dacă SUA vor accepta anexarea regiunii Crimeea de către Rusia, informează agenţia Bloomberg.

„Voi discuta cu el (Vladimir Putin n.red.) despre tot (…) Vom discuta despre Ucraina, vom discuta despre Siria, vom discuta despre alegeri, şi nu vrem ca cineva să manipuleze alegerile”, a adăugat Trump.

Luna trecută, cu ocazia summitului Grupului ţărilor puternic industrializate (G7) din Quebec, Trump a menţionat că Rusia a investit masiv în Crimeea după anexare şi a refuzat să critice Moscova pentru ocuparea regiunii, ci a dat vina pe predecesorul său de la Casa Albă, Barack Obama, pentru acest eveniment.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram