/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Ex-ambasadorul SUA în Moldova a devenit unul dintre directorii companiei, proprietarul căreia face parte din anturajul lui Plahotniuc

missing
02 iulie 2018, ora 10:23

După cum scrie pe site-ul Trans-Oil Group, Asif Chaudhry, este unul dintre cei șase membri ai consiliului de administrație al companiei. Fostul ambasador al SUA în Republica Moldova, ocupă funcția de director independent, însă nu este cunoscut de când. Totodată, analistul român Armand Goșu a menționat că “domnul Chaudhry nu este un om naiv și cunoaște foarte bine cui îi aparține Trans-Oil Group”.

Asif Chaudhry a fost numit ambasador în Republica Moldova în luna iunie 2008. În iulie 2011, președintele interimar, Marian Lupu, a acordat lui Chaudhry, ordinul de onoare pentru “dezvoltarea și aprofundarea relațiilor de prietenie și a cooperarării moldo-ameriane”. Chaudhry a participat la mai multe conferințe interparlamentare și a lucrat în calitate de asistent al managerului de vânzări al Serviciului străin agricol din SUA. Acum Chaudhry este vice-președintele de programe internaționale la Universitatea de Stat din Washington.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram