/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Un copil de trei luni a decedat la spital, după ce mașina în care se afla s-a izbit într-un pilon electric

missing
02 iulie 2018, ora 11:03

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, accidentul a avut loc în jurul orei 6:00 pe bulevardul Dacia intersecție cu strada Trandafirilor. Automobilul de model BMW era condus de un șofer, în vârstă de 24 de ani. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat într-un pilon electric. Conducătorul auto a fost internat la Spitalul de Urgență. Medicii urmează să stabilească dacă acesta a consumat băuturi alcoolice.

Soția acestuia, care se afla pe bancheta din spate, și fetița de trei luni, au fost transportați la Centrul Mamei și Copilului. Copilul a decedat la scurt timp după internare.

Oamenii legii au pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Foto: FB/Андрей Ротару‎

Foto: FB/Viorell Godoroja

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram