/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un bărbat s-a adresat în judecată după ce și-a fracturat nasul de ușa transparentă a unei benzinării

02 iulie 2018, ora 16:15

În urma contactului cu ușa din staţia respectivă, bărbatul a precizat că și-a fracturat oasele nazale. Trauma a fost cauzată din motiv că uşa, fiind total transparentă, nu a fost marcată în nici un mod, astfel încât, chiar fiind închisă, nu a fost posibil de observat. Nici mecanismul de deschidere automată a uşii nu funcţiona, deoarece nu a reacţionat la deplasarea bărbatului.

Prejudiciul material solicitat a fost motivat prin faptul că a fost nevoie de o intervenție chirurgicală, a cărei cost a fost de 48.550 de lei, conform bonului eliberat de instiuția medicală.

Atât instanța de fond, cât și cea de apel au respins cererea bărbatului. Instanțele au precizat că la judecarea cauzei nu au găsit confirmarea circumstanțelor invocate de reclamant referitoare de motivul tamponării acestuia cu ușa, iar afirmațiile acestuia au fost pur declarative. S-a stabilit că, într-adevăr, la data respectivă și în locul menționat, reclamantul s-a tamponat de ușa de la intrarea în magazinul stației de alimentare cu carburanți, dar nu s-a stabilit că de acest incident se face vinovată întreprinderea pârâtă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram