/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

De 10 zile, blocați într-o peșteră din Thailanda. Copiii speriați și flămânzi vor fi salvați abia peste patru luni

missing
03 iulie 2018, ora 13:29

Deși au fost găsiți, captivii nu vor ajunge în curând acasă, operațiunea de salvare fiind extrem de complicată din cauza stării teribile a peșterii. În decurs de patru luni băieții și antrenorul lor vor primi medicamente și hrană, recuperarea sănătății acestora fiind un lucru prioritar.

Amintim că, un grup de băieți cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani, au rămas captivi sub pământ, într-o peșteră din Thailanda, alături de antrenorul lor de fotbal. Pentru salvarea acestora s-a declanșat o uriaşă operaţiune internaţională, iar guvernul thailandez a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a ajunge la un deznodământ fericit. Forțele speciale thailandeze s-au mobilizat și au început căutările imediat. iar serviciile de ajutor americane s-au autosesizat și s-au alăturat salvatorilor thailandezi.

Copiii și antrenorul lor au rămas blocați în peștera care se întinde pe o suprafață de 10 kilometri în munte pe 23 iunie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram