/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Fără vize în Japonia. Cine se va bucura de acest privilegiu

missing
03 iulie 2018, ora 08:08

Acesta constituie un pas important în diversificarea ulterioară a contactelor de nivel înalt, dar și lansarea discuțiilor pentru eliminarea regimului de vize inclusiv pentru deținătorii pașapoartelor ordinare, consideră ministrul Afacerilor Externe, Tudor Ulianovschi,

Tudor Ulianovschi și Taro Kono au apreciat dialogul bilateral ascendent între autoritățile celor două state, menționând existența unui potențial nevalorificat în aprofundarea acestora, inclusiv prin realizarea unor proiecte investiționale sau sociale cu implicarea activă a mediului de afaceri și societății civile din ambele țări. În scopul intensificării relaţiilor bilaterale şi extinderii domeniilor de cooperare, interlocutorii au convenit asupra organizării până la sfârșitul anului curent a consultărilor politice interministeriale între ministerele de externe.

Totodată, Tudor Ulianovschi a subliniat importanța dezvoltării relațiilor economice, în special investiționale, în baza istoriilor de succes ale companiilor Fujikura și Sumitomo, rezidente ale zonelor economice libere și care oferă în prezent locuri de muncă pentru circa 3000 de moldoveni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram