/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

PSG achiziționează un fotbalist moldovean. Cum a ajuns tânărul sa facă echipă cu Neymar

missing
05 iulie 2018, ora 16:25

”Acesta a fost scopul vieții mele – să semnez primul contact profesionist cu clubul Paris Saint-Germain. Sunt foarte mândru că am reușit să fac acest lucru. Acum urmează cel mai dificil lucru. Eu trebuie să continui să muncesc la antrenamente pentru a juca la cel mai înalt nivel. Am avut posibilitatea să mă antrenez de câteva ori în sezonul precedent cu grupul de jucători profesioniști ai clubului și iată de ce intenționez să revin la ei, pentru că nu există un lucru mai plăcut decât cel de a munci cu cei mai buni fotbaliști din lume, pentru a progresa”, a declarat fotbalistul pentru presa franceză.

Atacantul moldovean, stabilit în Franţa de ceva timp, a semnat primul său contract profesionist, miercuri(4 iulie) cu PSG și este considerat o mare speranță a viitorului pe Parc des Princes. FRF(Federația Română de Fotbal) face eforturi mari pentru a-l convinge să aleagă naționala României, se menționează pe sport.ro. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al celebrului club francez. Postolachi a semnat un contract valabil pe 3 ani şi va putea evolua pentru prima echipă a lui PSG.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram