Fotbalistul originar din Edineţ, Virgiliu Postolachi(18 ani) va fi coleg cu renumitul atacant brazilian Neymar în cadrul formaţiei Paris Saint - Germain. Tânărul a semnat cu echipa celebră un contract pe un termen de trei ani.

”Acesta a fost scopul vieții mele – să semnez primul contact profesionist cu clubul Paris Saint-Germain. Sunt foarte mândru că am reușit să fac acest lucru. Acum urmează cel mai dificil lucru. Eu trebuie să continui să muncesc la antrenamente pentru a juca la cel mai înalt nivel. Am avut posibilitatea să mă antrenez de câteva ori în sezonul precedent cu grupul de jucători profesioniști ai clubului și iată de ce intenționez să revin la ei, pentru că nu există un lucru mai plăcut decât cel de a munci cu cei mai buni fotbaliști din lume, pentru a progresa”, a declarat fotbalistul pentru presa franceză.

Atacantul moldovean, stabilit în Franţa de ceva timp, a semnat primul său contract profesionist, miercuri(4 iulie) cu PSG și este considerat o mare speranță a viitorului pe Parc des Princes. FRF(Federația Română de Fotbal) face eforturi mari pentru a-l convinge să aleagă naționala României, se menționează pe sport.ro. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al celebrului club francez. Postolachi a semnat un contract valabil pe 3 ani şi va putea evolua pentru prima echipă a lui PSG.