/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Cum a fost întâmpinat Mihai Ghimpu de manifestanții din fața Parlamentului

missing
05 iulie 2018, ora 14:40

Iuda, iuda, iuda” – scandau manifestanții.

Cine-i șeful la voi aici? – Știți că ați făcut spălătorie din țara noastră. – Domnule Ghimpu, cereți ce cere lumea. Nu vă trădați banditului lui Plahotniuc. – Cine-i șeful la voi. Noi toți suntem șefi. Voi aveți un șef, dar noi toți suntem șefi. Mă scuzați, dar cereți cerințele poporului”.

Ulterior Ghimpu a început să se îndepărteze de mulțime, iar aceștia au început a scanda – Rușine, rușine.

Acest fapt la nemulțumit pe liberal care a spus că oamenii sunt manipulați. „ O bandă de-a lui Țopa cu Năstase care au pus cuțitul la gât acționarilor de la „VictoriaBank” manipulează și amăgește lumea. Vor puterea doar pentru a se răzbuna. La noi cetățenii sunt amăgiți și manipulați și în loc să susțină pe cei care muncesc și luptă pentru ei, votează ba cu un oligarh, ba cu altul”, Mihai Ghimpu, deputat PL.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram