Liberalul Mihai Ghimpu a fost huiduit de manifestanții care au venit în fața Parlamentului pentru a cere deputaților să îndeplinească cele trei revindecări: validarea alegerilor, anularea sistemului mixt și demiterea judecătorilor care au luat hotărârile privind invalidare a alegerilor. Deși liderul PL a încercat să vorbească cu manifestanții, acești i-au cerut să îndeplinească „dorința poporului și l-au acuzat de trădare.

Iuda, iuda, iuda” – scandau manifestanții.

Cine-i șeful la voi aici? – Știți că ați făcut spălătorie din țara noastră. – Domnule Ghimpu, cereți ce cere lumea. Nu vă trădați banditului lui Plahotniuc. – Cine-i șeful la voi. Noi toți suntem șefi. Voi aveți un șef, dar noi toți suntem șefi. Mă scuzați, dar cereți cerințele poporului”.

Ulterior Ghimpu a început să se îndepărteze de mulțime, iar aceștia au început a scanda – Rușine, rușine.

Acest fapt la nemulțumit pe liberal care a spus că oamenii sunt manipulați. „ O bandă de-a lui Țopa cu Năstase care au pus cuțitul la gât acționarilor de la „VictoriaBank” manipulează și amăgește lumea. Vor puterea doar pentru a se răzbuna. La noi cetățenii sunt amăgiți și manipulați și în loc să susțină pe cei care muncesc și luptă pentru ei, votează ba cu un oligarh, ba cu altul”, Mihai Ghimpu, deputat PL.