Parlamentul se va convoca în ședință plenară joi, 5 iulie, începând cu ora 10.00. Deputații vor dezbate proiectul Codului administrativ, Raportul Comisiei speciale pentru elaborarea și aprobarea pachetului de modificări legislative în domeniul prevenirii suicidului, Raportul privind executarea fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pe anul 2017 și Regulamentul Stindardului Președintelui Parlamentului Republicii Moldova.

Pe ordinea de zi mai figurează proiectul de lege privind concesiunile de lucrări și servicii și proiectul cu privire la medicamentele de uz veterinar.

Plenul Parlamentului va examina propunerile de modificare și completare a Legii privind implementarea Programului de stat ”Prima casă”, Legii cadastrului bunurilor imobiliare, Legii cu privire la expertiza judiciară și statutul expertului judiciar, Codului penal, Legii finanțelor publice și responsabilităților bugetar-fiscale, Legii privind sistemul public de pensii.

Deputații vor mai dezbate un șir de modificări și completări la Legea cu privire la protecția copiilor împotriva impactului negativ al informației, Legea cu privire la activitatea farmaceutică, Legea cu privire la parcurile pentru tehnologia informației.