/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Urmărește LIVE ședința Parlamentului. Pe ordinea de zi – Programului de stat „Prima casă”

missing
05 iulie 2018, ora 10:10

Pe ordinea de zi mai figurează proiectul de lege privind concesiunile de lucrări și servicii și proiectul cu privire la medicamentele de uz veterinar.

Plenul Parlamentului va examina propunerile de modificare și completare a Legii privind implementarea Programului de stat ”Prima casă”, Legii cadastrului bunurilor imobiliare, Legii cu privire la expertiza judiciară și statutul expertului judiciar, Codului penal, Legii finanțelor publice și responsabilităților bugetar-fiscale, Legii privind sistemul public de pensii.

Deputații vor mai dezbate un șir de modificări și completări la Legea cu privire la protecția copiilor împotriva impactului negativ al informației, Legea cu privire la activitatea farmaceutică, Legea cu privire la parcurile pentru tehnologia informației.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram