/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cum a comentat Vlad Plahotniuc rezoluția adoptată joi de Parlamentul European

06 iulie 2018, ora 14:17

El a afirmat că reformele demarate nu au avut ca scop doar îndeplinirea angajamentelor asumate, dar a avut ca scop modernizarea statului și a calității vieții. El mai spune că rezoluția adoptată de Parlamentul European la 5 iulie este una „incorectă” și servește intereselor electorale ale PAS și Platforma DA. „Este incorectă pe simplul motiv că guvernul nu a acceptat să se implice în justiție, nu a fost un consens larg, dimpotrivă au fost mulți Eurodeputați care au criticat atitudinea nedreaptă”, a declarat liderul PD.

El a mai spus că această rezoluție nu-și va atinge scopul cinic, și că Guvernul va demara și alte proiecte noi, însă potrivit lui Plahotniuc, acestea vor fi selectate reișind din nevoile cetățenilor și nu din condiționalitățile diferitor acorduri.

Amintim că, Parlamentul European a adoptat o rezoluție prin care a suspendat asistența macrofinanciară și bugetară, care trebuia să fie debursată în acest an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram