/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Patru metode amuzante de a învăța o limbă străină

missing
06 iulie 2018, ora 08:39

1. Utilizează rețelele de socializare tipice regiunii de proveniență a limbii străine
Deși Facebook-ul este popular peste tot în lume, există anumite zone unde au fost lansate site-uri proprii de socializare cu conținuturi tipice regiunilor. Spre exemplu, WhatsApp este popular în Europa și America Latină, în timp ce Kakao Talk este ceea ce coreenii folosesc pentru chat. Hi5, în ciuda faptului că se află în S.U.A., nu ar putea fi mai puțin latino, în timp ce mulți din Spania încă folosesc Tuenti – “Facebookul spaniol”.

2. Joacă-te jocuri video online
Jocurile de calculator, cum ar fi Minecraft, World of Warcraft și Team Fortress 2, vă permit să vă alăturați conversațiilor de grup și să lucrați în cooperare cu alții. er7w,m      Odată ce îți alegi parteneri de joc, optează pentru un grup de francezi, germani și alții, astfel vei fi, chiar dacă pentru scurt timp, parte a unei societăți internaționale și va trebui să te adaptezi limbii și temperamentelor specifice.

3.Găsește prieteni online
Nu vă opriți doar la site-urile de schimb lingvistic. Este posibil să fie distractiv să utilizați chat-ul și conferințele video pentru a conversa cu vorbitori nativi, dar aceasta implică deseori conversații rigide, formale, pauze incomode și corecții. Asta adaugă un nivel diferit de presiune situației atâta timp cât veți fi în perioada de „învățare”. Încercați să vă urmăriți cu atenție cuvintele și să vă îmbunătățiți vorbirea.

Vrei mai multă interacțiune? Încearca să îți faci prieteni în viața reală!
Pentru a începe, încercați Meetup . Acest lucru este ideal dacă trăiți în străinătate și căutați mai multe oportunități de interacțiune cu vorbitori nativi sau cu ceilalți cursanți. Este, de asemenea, minunat în timp ce locuiți într-o țară care nu vă vorbește limba maternă – pur și simplu căutați evenimente conversaționale și activități culturale legate de limbă.

4. Ieși la o întâlnire romantică, „în limba” care o preferi
Singur și gata de o nouă relație de dragoste? Și chiar dacă nu ești încă, Tinder și Grindr îți vine în ajutor. La sigur îți va spori interesul prezența diversității pe aceste rețele. Există câteva modalități de căutare a partenerilor care vorbesc limba pe care o dorești.

Schimbați regiunea dvs. cu un loc unde se vorbește limba țintă. Schimbați interfața de aplicație cu limba țintă.
Includeți limbile vorbite în profilul dvs. și atrageți vorbitori nativi ca muștele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram