/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Reacția lui Andrian Candu față de rezoluția adoptată de către Parlamentul European

06 iulie 2018, ora 15:40

„Avem încasări destule în buget. Avem creștere în buget mult mai mare decât asistența macro financiară. Ceea ce s-a întâmplat ieri la Strasbourg în parlamentul european nu ne oprește în tot ceea ce am început noi să facem și ne vom duce până la sfârșit toate angajamentele. Toate proiectele sociale și economice pornite vor continua ca atare” a declarat președintele parlamentului, Andrian Candu.

Amintim că ieri, 5 iunie, Parlamentul European a adoptat o rezoluție prin care a suspendat asistența macrofinanciară și bugetară care trebuia să fie acordată Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram