/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ A jefuit un oficiu de creditare. Un bărbat din Capitală, reținut de poliție riscă ani grei de pușcărie

missing
06 iulie 2018, ora 14:24

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că individul a comis două tâlhării în sectorul Ciocana, la sfârșitul lunii iunie. În primul caz el a amenințat vânzătoarea unui butic în vârstă de 65 ani cu un obiect asemănător cu o armă și a cerut bani de la aceasta. Bărbatul nu şi-a dus intenţia până la capăt, părăsind locul infracţiunii într-o direcţie necunoscută.

Al doilea incident a avut loc la data de 25 iunie, când individul a intrat în incinta unui oficiu de creditare, amenințând inspectoarea în vârstă de 34 ani și a luat bani în sumă de 2185 lei. Ulterior, bărbatul și-a recunoscut vinovăția, spunând că a comis infracțiunea din cauza unor datorii.

De data aceasta bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 ore în Izolatorul de Detenţie Preventivă, fiind cercetat penal pentru tâlhărie. Poliția încearcă să stabilească dacă acesta a săvârșit și alte infracțiuni similare. El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram