Echipa națională a Rusiei a rămas pe dinafara Cupei Mondiale la fotbal, însă prim-ministrul Dimitri Medvedev și președintele Vladimir Putin nu au ezitat să-i felicite pe fotbaliști.

Deși au fost dezamăgiți de rezultat, jucătorii ruși nu au avut prea mult timp de liniște. După partidă, în vestiar și-a făcut apariția prim-ministrul Rusiei, Dmitri Medvedev, care a urmărit partida alături de președintele Croației , iar la final le-a ținut fotbaliștilor un discurs prin care i-a felicitat pentru prestația de la Mondial.
„Vom avea un alt tip de fotbal după performanțele voastre, sunt sigur. Ați fost grozavi, vă mulțumesc pentru toate meciurile și mai ales pentru acesta. Poate că o să sune ciudat ce voi spune, dar a fost cel mai bun meci din istoria naționalei de fotbal a Rusiei”, le-a transmis Medvedev, informează Sputnik News.

„Nu putem cere oamenilor să creadă în noi, am spus-o și în prima zi. Acum întreaga țară știe de ce este capabil fotbalul național rus. Sper că am schimbat părerea lor în mai bine”, a declarat Cherchesov jurnaliștilor.

Medvedev a ținut să precizeze că atât jucătorii, cât antrenorul echipei naționale, Stanislav Cherchesov, sunt invitați de către Vladimir Putin pentru a discuta performanța de la Mondialul 2018.