/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Dodon pleacă în Turcia, la inaugurarea lui Erdoğan. Se va întâlni acolo cu Medvedev

missing
09 iulie 2018, ora 09:27

Potrivit șefului statului, la inaugurarea președinției lui Erdogan vor participa zeci de delegații oficiale conduse de șefi de state, prim-miniștri, etc. Potrivit informațiilor oficiale, la eveniment va mai participa premierul rus Dmitri Medvedev.

„Cu Republica Turcia ne leagă relații de prietenie foarte bune. Mai mult de două decenii, Guvernul Turciei, prin intermediul Agenției TIKA, acordă Republicii Moldova ajutor esențial în mai multe domenii. Sunt realizate sute de proiecte sociale în mai multe regiuni ale țării și în primul rând, în UTA Găgăuzia.

De asemenea, în conformitate cu înțelegerile pe care le-am avut cu Președintele Turciei, cu sprijinul Agenției TIKA este realizată reconstrucția clădirii Președinției Republicii Moldova. În a doua jumătate a lunii august este preconizată ceremonia solemnă de deschidere oficială a clădirii, eveniment la care se așteaptă participarea omologului meu turc”, a scris Dodon pe facebook.

Amintim că acum o săptămână, Dodon și-a contramandat „din motive tehnice” o vizită de lucru la Bruxelles.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram