Starul canadian în vârstă de 24 de ani și-a deschis inima în fața miilor de urmăritori de pe Instagram, postând un text lung și siropos despre relația sa cu Hailey Baldwin. Aceștia au confirmat logodna și s-au declarat fiind cei mai fericiți unul alături de celălalt.

„Am așteptat ceva timp să vă spun ceva, dar cuvântul călătorește repede, ascultă-mă pur și simplu, Hailey, sunt îndrăgostit de tine totalmente”, a început textul. „Așa că m-am angajat să-mi petrec viața și să cunosc fiecare parte din tine, iubindu-te cu răbdare și bunătate”.
Bieber a scris că promite că „o să conduc familia cu onoare și integritate, lăsându-l pe Isus prin Duhul Său Sfânt să ne călăuzească în tot ceea ce facem și în orice decizie pe care o luăm”.
„Inima mea este ÎN ÎNTREGIME și pe deplin A TA și TE voi pune întotdeauna pe primul loc!” a scris Bieber. „Tu ești dragostea vieții mele, Hailey Baldwin, și nu aș vrea să o împărtășesc cu nimeni altcineva”.

„Nu știu ce am făcut în viață pentru a merita o astfel de fericire, dar sunt atât de recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a oferit o persoană atât de incredibilă alături de care să-mi trăiesc viața!” a scris Hailey. „Nici un cuvânt nu mi-ar putea exprima recunoștința.”

Duminică(8 iulie), Bieber a cerut-o de nevastă pe Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, în timpul călătoriei lor în Bahamas.
O sursă apropiată de Bieber a confirmat logodna pentru CNN.