Operațiunea de căutare fizică a fetei dispărută acum 13 zile în raionul Anenii Noi a încetat. Începând cu ziua de azi vor fi puse în acțiune alte metode de investigare, care presupun intervievarea locuitorilor raionului și cunoscuților și analizarea înregistrărilor video din împrejurimi.

Oamenii legii au reușit să înregistreze zona din care adolescenta a efectuat ultimul apel și urmează să analizeze toate indiciile din zonă, potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului Național de Investigații Diana Sochircă.

„S-a format un grup de lucru, care întreprinde măsurile de investigație necesare. Dacă ieri au fost căutări fizice în zona raionului Anenii Noi, atunci acum ofițerii intervievează locuitorii, cunoscuții, analizează înregistrările video în magazine sau bănci din apropierea locuinței adolescentei”, a spus ofițerul de presă.

Adolescenta are următoarele indicii: 165 cm înălțime, păr negru lung, ochi căprui. La momentul plecării de acasă fata era încălțată în adidași roșii. Persoanele care dețin informații despre locul aflării fetei sunt rugate să informeze imediat poliția la numărul 112.

Amintim că fata a dispărut la 27 iunie,  ora 09:00, atunci când a ieșit din casă și a plecat într-o direcție necunoscută. Despre dispariția acesteia a anunțat mama ei care, după ce s-a întors acasă de la serviciu, a găsit pe masă notele de la BAC ale tinerei. Una dintre acestea a fost 3 la matematică.