Un moldovean a fost omorât în bătaie, în fața unui restaurant din Moscova. Tânărul ar fi încercat să oprească o încăierare, la care participau în jur de 20 de persoane. Soția bărbatului, care a asistat la întreaga scenă, spune ca l-a rugat să nu se implice, dar nu a ascultat-o. Se presupune ca tânărul a murit după ce a fost lovit puternic la cap. Tragedia a fost surprinsă de o cameră de bord. Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoțional.

Cazul a avut loc acum două zile, lângă un restaurant din Moscova. Moldoveanul, în vârstă de 30 de ani, și soția lui veniseră acolo pentru a sărbători ziua de naștere a unui prieten. După ce au petrecut, cei doi au chemat un taxi și deja intenționau să urce în automobil, când bărbatul a decis să oprească o bătaie de proporții. Soția acestuia a povestit pentru un post rusesc că l-a rugat să nu se implice, dar fără folos. Potrivit imaginilor de la o cameră de bord, moldoveanul a căzut jos după ce a fost lovit cu piciorul în cap. Acesta nu s-a mai ridicat.

„L-au lovit și el a căzut. S-a făcut vânăt. Ne-am gândit că poate el s-a lovit cu capul. L-am întors și, ulterior, ne-am dat seama că inima s-a oprit” a comunicat, soția victimei.

Se mai vede cum lângă victimă s-au adunat mai mulți oameni. Mai apoi, a fost solicitată și o ambulanță.

„I-am făcut masaj la inimă, respirația artificială, părea că pielea prinde culoare, dar dacă îl lăsam, se învinețea înapoi” a declarat, soția victimei.

Medicii legiști au stabilit ulterior că bărbatul a suferit o traumă puternică la cap. După ce a fost lovit cu piciorul, el s-a izbit violent, cu capul, și de asfalt.