/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Moldovean, omorât la Moscova. Femeia spune că a încercat să-l convingă să nu se amestece în bătaie, acesta nu ar fi ascultat

missing
10 iulie 2018, ora 18:10

Cazul a avut loc acum două zile, lângă un restaurant din Moscova. Moldoveanul, în vârstă de 30 de ani, și soția lui veniseră acolo pentru a sărbători ziua de naștere a unui prieten. După ce au petrecut, cei doi au chemat un taxi și deja intenționau să urce în automobil, când bărbatul a decis să oprească o bătaie de proporții. Soția acestuia a povestit pentru un post rusesc că l-a rugat să nu se implice, dar fără folos. Potrivit imaginilor de la o cameră de bord, moldoveanul a căzut jos după ce a fost lovit cu piciorul în cap. Acesta nu s-a mai ridicat.

„L-au lovit și el a căzut. S-a făcut vânăt. Ne-am gândit că poate el s-a lovit cu capul. L-am întors și, ulterior, ne-am dat seama că inima s-a oprit” a comunicat, soția victimei.

Se mai vede cum lângă victimă s-au adunat mai mulți oameni. Mai apoi, a fost solicitată și o ambulanță.

„I-am făcut masaj la inimă, respirația artificială, părea că pielea prinde culoare, dar dacă îl lăsam, se învinețea înapoi” a declarat, soția victimei.

Medicii legiști au stabilit ulterior că bărbatul a suferit o traumă puternică la cap. După ce a fost lovit cu piciorul, el s-a izbit violent, cu capul, și de asfalt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram