/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ “SCENA DISCORDIEI”, Maia Sandu l-a chemat pe Dorin Chirtoacă să lupte cu dictatura, dar nu neapărat de pe scenă

missing
10 iulie 2018, ora 19:50

„Stați puțin, dar noi pentru ce ieșim la proteste? Haideți eu nu am să ies pe scenă data viitoare. Puteți să întrebați colegii noștri. Noi nu am vrut să ieșit pe scenă, dacă doriți, noi nici nu vom apărea. Noi nu ieșim ca la cumetrie” a menționat Andrei Năstase, președinte PPDA.

„Dorin Chirtoacă trebuie să înțeleagă că aceasta nu este un loc unde el să verifice cât de mult îl iubește poporul sau nu-l iubește. Noi acum luptăm cu dictatura. Dacă el dorește să lupte cu dictatura și ca la noi în țară să fie democrație, lasă să-și adune susținătorii și să vină la aceste proteste” a declarat Maia Sandu, Președinte PAS.

Răspunsul lui Dorin Chirtoacă nu a fost așteptat mult. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că: „Unirea și ”punctum”! Acesta este răspunsul, dar anume în limba română la ceea ce ați spus în …limba rusă. Chestiunea cu: “mă iubește, nu mă iubește”, este din opera cu fetițe care ghicesc în romanițe. (…) În dictatură nimeni nu măsoară nimic, toți se unesc și dau jos regimul. Pe mine mă întrebau oamenii din mulțime de ce nu iau cuvântul. Le-am spus că vă opuneți. Nu m-au crezut. Le-ați demonstrat-o” a susținut Dorin Chirtoacă.

În același timp, Maia Sandu și Andrei Năstase au menționat că oamenii care ies în stradă nu vin să protesteze pentru PAS, PPDA sau PLDM, ci pentru ca la următoarele alegeri să aibă siguranța că votul lor contează. Următorul protest organizat de Mișcarea pentru Rezistență Națională a fost planificat pentru 26 august.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram