/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Accident grav la Iași. Șoferul autocarului de pe ruta Spania-Republica Moldova și o pasageră au fost răniți

missing
11 iulie 2018, ora 19:20

Autocarul cu moldoveni a fost izbit frontal de un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 28 de ani, cu numere de Suceava, care activa în calitate de consilier local. Autocarul din Moldova avea la bord 13 pasageri și 2 conducători auto.

“Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că șoferul unui autoturism ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coeziune în faza inițială cu un microbuz, iar apoi cu autocarul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliției Iași.

Martorii din autocar, care efectua o cursă între Spania și Republica Moldova, spun că şoferul autoturismului circula cu viteză mare şi a evitat în ultimul moment să intre frontal în autocar. Şoferul autobuzului, un moldovean de 41 de ani, cu contuzii în zona picioarelor, a fost preluat de un echipaj medical şi transferat la Spitalul Sfântul Spiridon. O altă moldoveancă, care s-a rănit în zona feţei şi a coloanei cervicale, a fost transportată la acelaşi spital.

 “În urma accidentului a rezultat decesul șoferului autoturismului, care se afla singur în autoturismul respectiv”, a menționat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliției Iași.

Anchetatorii au recuperat din maşina acestuia un pistol cu bile, un ceas şi mai multe documente. Potrivit Inspectoratului de poliție județean Iași, cel de-al trei vehicul implicat în accident a fost un microbuz cu zece persoane la bord, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Circumstanțele accidentului, deocamdată, sunt investigate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram