/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Incendiu la Crihana Veche. Pompierii au intervenit prompt

missing
11 iulie 2018, ora 10:02

Pompierii au fost alertați, marți(10 iulie) pentru a interveni la lichidarea unui incendiu, care s-a produs într-o gospodărie din satul Crihana Veche, raionul Cahul.
Conform informațiilor preliminare, incendiul a pornit de la o butelie de gaz de tip propan care se afla în interiorul unei bucătării. Aceasta a fost cuprinsă de flăcări și risca să afecteze și o casă de locuit din apropiere.
Din fericire nimeni nu a avut de suferit, iar în decurs de aproximativ jumătate de ora, pompierii au reușit să anihileze incendiul.

La intervenție au participat două autospeciale și șase pompieri. Focul a distrus bunurile din bucătărie și a afectat parțial antreul. Toate circumsatanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.
Potrivit IGSU de la începutul anului în Republica Moldova au avut loc 848 de incendii în care au decedat 59 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram