După ce toți copiii au fost salvați din peștera din Tailanda, echipa britanică de fotbal Manchester United a publicat pe site-ul său o invitație pentru aceștia de a vizita cel mai mare stadion de fotbal de club din lume Old Trafford. La eveniment au fost invitați nu doar copii, dar și toți cei care au participat la salvarea copiilor.

„Toți din Manchester United au răsuflat ușurat când au aflat că cei 12 copii și antrenorul lor, rămași prizonieri o perioadă îndelungată în peșteră, au fost salvați și se află în siguranță. În tot acest timp ne-am rugat pentru ei. Vrem să îi invităm pe cei de la Wild Boars și salvatorii lor pe stadionul nostru”, se spune în mesajul de pe Twitter.

Echipa de băieți cu vârstele cuprinse între 11 și 16 ani, alături de antrenorul lor de fotbal, au rămas captivi în peștera thailandeză în timpul unei excursii la data de 23 iunie. Din cauza ploilor puternice, aceștia nu au putut să iasă de sine stătător. Mai mult de o săptămână, soarta lor era necunoscută iar mulți îi credeau morți. La data de 2 iulie, echipa a fost găsită de un grup de diveri britanici, iar peste șase zile au început încercările de a evacua copii din peșteră. Ieri s-a aflat că toată echipa a fost evacuată cu succes.