/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Manchester United a invitat în ospeție copiii blocați în peștera din Thailanda

missing
11 iulie 2018, ora 19:18

„Toți din Manchester United au răsuflat ușurat când au aflat că cei 12 copii și antrenorul lor, rămași prizonieri o perioadă îndelungată în peșteră, au fost salvați și se află în siguranță. În tot acest timp ne-am rugat pentru ei. Vrem să îi invităm pe cei de la Wild Boars și salvatorii lor pe stadionul nostru”, se spune în mesajul de pe Twitter.

Echipa de băieți cu vârstele cuprinse între 11 și 16 ani, alături de antrenorul lor de fotbal, au rămas captivi în peștera thailandeză în timpul unei excursii la data de 23 iunie. Din cauza ploilor puternice, aceștia nu au putut să iasă de sine stătător. Mai mult de o săptămână, soarta lor era necunoscută iar mulți îi credeau morți. La data de 2 iulie, echipa a fost găsită de un grup de diveri britanici, iar peste șase zile au început încercările de a evacua copii din peșteră. Ieri s-a aflat că toată echipa a fost evacuată cu succes.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram