Fotbaliștii de la „Petrocub” sunt gata pentru a face spectacol. Mâine seara, gruparea din Hâncești va debuta, pentru prima dată în istoria clubului, în cupele Europene. Formația va întâlni echipa Osijek din Croația, în turul întâi preliminar.

Deși ploile din ultimele zile le-au cam dat peste cap programul antrenamentelor, antrenorul echipei, Lilian Popescu, spune că lotul este pregătit să obțină un rezultat bun.

„Dacă vorbim despre buget și jucătorii, e și normal că ei sunt favoriți, dar în fotbal se mai întâmplă și surprize. Singuri ați văzut Campionatul mondial. Totul depinde de ziua, ora și ce fac fotbaliștii în teren. Cel mai mare adversar suntem noi. Dacă ne vom clarifica cu noi, sperăm să batem” a declarat Lilian Popescu, antrenor „Petrocub”

„Suntem pregătiți și sper la un rezultat pozitiv. Ne bucură că este și un oponent foarte puternic pentru că, este mult mai plăcut să joci cu o echipă mai puternică decât cu una mai slabă” a susținut Vladimir Ambros, căpitanul echipei „Petrocub”.

Primul meci dintre „Petrocub” și echipa croată „Osijek” se va disputa pe stadionul Zimbru mâine,începând cu ora 20:00. Returul este programat pentru 19 iulie, în Croația.