/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Meciul „Petrocub” VS „Osijek” se va disputa pe 12 iulie, pe stadionul Zimbru, începând cu ora 20:00

missing
11 iulie 2018, ora 19:00

Deși ploile din ultimele zile le-au cam dat peste cap programul antrenamentelor, antrenorul echipei, Lilian Popescu, spune că lotul este pregătit să obțină un rezultat bun.

„Dacă vorbim despre buget și jucătorii, e și normal că ei sunt favoriți, dar în fotbal se mai întâmplă și surprize. Singuri ați văzut Campionatul mondial. Totul depinde de ziua, ora și ce fac fotbaliștii în teren. Cel mai mare adversar suntem noi. Dacă ne vom clarifica cu noi, sperăm să batem” a declarat Lilian Popescu, antrenor „Petrocub”

„Suntem pregătiți și sper la un rezultat pozitiv. Ne bucură că este și un oponent foarte puternic pentru că, este mult mai plăcut să joci cu o echipă mai puternică decât cu una mai slabă” a susținut Vladimir Ambros, căpitanul echipei „Petrocub”.

Primul meci dintre „Petrocub” și echipa croată „Osijek” se va disputa pe stadionul Zimbru mâine,începând cu ora 20:00. Returul este programat pentru 19 iulie, în Croația.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram