Cel mai plătit job din Republica Moldova este cel de programator, iar salariul se ridică la 30 de mii de lei. Următoarele cele mai bine plătite job-uri sunt cel de manager, sudor, lăcătuș, cu un salariu de 20 de mii de lei pe lună. Asta arată lista cu cele mai plătite joburi pe piața muncii, publicată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.

La capătul opus se regăsesc posturile de muncă cum ar fi fierar și energetician. Salariile acestora încep de la două mii de lei și ajung până la șapte mii de lei.

Doritorii sunt îndemnați să depună CV-ul pentru ofertele corespunzătoare din listă accesând portalul angajat.md sau adresându-se la agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:
– vizitați agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, conform domiciliului;
– contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.30 – 15.30;
– vizitați Centrul de Informare despre Piața Muncii, mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 90, de luni până vineri, orele 8.00 – 17.00;
– accesați portalul angajat.md.