/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/LIVE/ Cum protestează londonezii împotriva vizitei lui Trump

missing
13 iulie 2018, ora 14:57

În timp ce Trump și soția sa au participat la o cină oficială găzduită de premierul Theresa May la  Palatul Blenheim, peste 1.000 de ofiţeri de poliţie au asigurat ordinea în zonă.

Donald Trump şi Theresa May urmează să viziteze un obiectiv militar şi apoi vor călători la conacul de vară a premierului, aflat la 60 de kilometri nord-vest de Londra, în zona Chequers. Acolo liderii vor purta discuţii bilaterale, iar spre final vor ține o conferinţă de presă.

Tot azi, liderul de la Casa Albă se va întâlni cu regina Elizabeth a II-a, iar pe data de 16 iulie cu Vladimir Putin, la Helsinki.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram