/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Mai mult teren pentru sediul PDM. Partidul își extinde „curtea” din contul unui teren de joacă amenajat de Edelweiss

13 iulie 2018, ora 10:06

Acest lucru este prevăzut într-o decizie aprobată de Consiliul Municipal Chișinău (CMC) în ședința extraordinară din 18 iunie 2018, scrie rise.md.

Sergiu BOROZAN, arhitectul-șef al municipiului Chișinău (la prezentarea proiectului de decizie în fața consilierilor municipali): Terenul dat este aferent, în imediata apropiere de clădirea de pe adresa Armenească 44/3. Din păcate, aceasta este și intrarea în clădire.

Decizia CMC prevede că între Primăria Chișinău și Constar Invest va fi încheiat un contract de vânzare-cumpărare a unui teren de 0,0284 ha la preț de 1.029.000 de lei.

Cei circa trei ari reprezintă, de fapt, un pasaj care asigură accesul mașinilor în spatele clădirii de lux, atât din strada Armenească, cât și din strada Bulgară. Acesta este înconjurat de un gard înalt de câțiva metri și a fost amenajat anul trecut, când actualul sediu PDM a fost renovat. Terenul este proprietate publică și aparține Consiliului municipal Chișinău și Direcției generale educație, cultură, tineret și sport.

Serghei ORLOV, administrator al Constar Invest SRL: Eu nu comentez acest subiect. Există documente oficiale și publice din care vă puteți informa.

Mai multe detalii vedeți pe rise.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram