Apple a prezentat laptop-urile actualizate MacBook Pro, pe care corporația le-a numit cele mai puternice și mai rapide din toate vreodată produse. Prețul acestora pornește de la 1799 de dolari pentru un model de 13-inch și 2399 de dolari pentru cel de 15-inch. Despre aceasta se menționează într-un comunicat Apple.

Noile notebook-uri au procesor Intel Core de a opta generație, cu șase nuclee pentru un model cu o dimensiune de ecran de 15 inci și cu patru nuclee — pentru 13 inci. La laptop-uri, de asemenea, este instalat SSD-drive cu o capacitate de până la 4 și 2 Tb respectiv. Computerele sunt echipate cu un display True Tone și cea mai silențioasă tastatură din lume de generația a treia. De asemenea, în premieră a fost introdusă opțiunea Hey Siri pentru MacBook Pro.

Performanța noilor MacBook Pro, conform datelor Apple, a crescut cu 50-70% comparativ cu modelele anterioare. Vice-președintele Apple de marketing internațional Philip Schiller a numit noul dispozitiv drept „cel mai bun laptop pentru utilizatorii profesioniști”.

La sfârșitul lunii iunie, Apple a introdus o nouă versiune a sistemului său de operare mobil iOS.