/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Apple a prezentat noul model de laptop. Ce preț are acesta

missing
14 iulie 2018, ora 11:41

Noile notebook-uri au procesor Intel Core de a opta generație, cu șase nuclee pentru un model cu o dimensiune de ecran de 15 inci și cu patru nuclee — pentru 13 inci. La laptop-uri, de asemenea, este instalat SSD-drive cu o capacitate de până la 4 și 2 Tb respectiv. Computerele sunt echipate cu un display True Tone și cea mai silențioasă tastatură din lume de generația a treia. De asemenea, în premieră a fost introdusă opțiunea Hey Siri pentru MacBook Pro.

Performanța noilor MacBook Pro, conform datelor Apple, a crescut cu 50-70% comparativ cu modelele anterioare. Vice-președintele Apple de marketing internațional Philip Schiller a numit noul dispozitiv drept “cel mai bun laptop pentru utilizatorii profesioniști”.

La sfârșitul lunii iunie, Apple a introdus o nouă versiune a sistemului său de operare mobil iOS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram