AS a alcătuit un top al fotbaliștilor cu cele mai mari salarii, iar primul loc este ocupat de argentinianul Lionel Messi. Starul Barcelonei câștigă anual 40 de milioane de euro din salariu, cu 4 mai mult decât brazilianul Neymar, ocupantul poziției secunde. În Top 10 se mai regăsesc Oscar, Alexis Sanchez, Griezmann, Ozil., Lavezzi, Hulk și Mbappe, informează digisport.ro.

Cristiano Ronaldo va fi jucătorul lui Juventus Torino după ce a semnat contractul pentru următorii patru ani, campioana Italiei plătind în schimbul său 100 de milioane de euro celor de la Real Madrid. Portughezul va primi un salariu anual de 30 de milioane de euro, însă a devenit doar al treilea cel mai bine plătit jucător din lume.

Înainte să părăsească gruparea de pe Santiago Bernabeu, Cristiano Ronaldo încasa de la Rea Madrid un salariu anual de 21 de milioane de euro, iar suma a crescut considerabil odată cu trecerea la Juventus.

Portalul sportiv AS precizează că pe listă s-ar putea afla și Andres Iniesta, dar încă nu se știe exact ce salariu are fostul căpitan al Barcelonei la Vissel Kobe. Suma vehiculată a fost 27 de milioane de euro, însă nu există date exacte.

Topul celor mai bine plătiți jucători:

1. Messi (FC Barcelona) – 40 de milioane de euro
2. Neymar (PSG) – 36 de milioane de euro
3. Cristiano Ronaldo (Juventus) – 30 de milioane de euro
4. Oscar (Shanghai SIPG) – 24 de milioane de euro
5. Alexis Sanchez (Man. United) – 23 de milioane de euro
6. Antoine Griezmann (Atletico Madrid) – 23 de milioane de euro
7. Mesut Ozil (Arsenal) – 23 de milioane de euro
8. Ezequiel Lavezzi (Hebei Fortune) – 22 de milioane de euro
9. Hulk (Shanghai SIPG) – 20 de milioane de euro
10. Kylian Mbappe (PSG) – 18 milioane de euro