Purtătorul de cuvânt al Partidului Liberal Democrat, Ion Terguță, a devenit vicepreședinte al partidului. Anunțul a fost făcut de Terguță pe o rețea de socializare unde acesta a mulțumit colegilor.

„Le mulțumesc colegilor mei din PLDM pentru încrederea enormă pe care mi-au acordat-o prin alegerea mea în funcția de vicepreședinte al partidului. Este o onoare să fiu parte a acestei echipe extrem de mult încercată și blamată pe nedrept. Timpul este cel mai bun medic, dar și cel mai bine știe să le așeze pe toate la locul lor. Avem încă multe de spus și avem multe de realizat împreună. În primul rând să recuperăm miliardul din mâinile coordonatorilor de azi. (asta pentru ca să nu se obosească unii să ne amintească de acest furt). Puterea e în Libertate și Democrație. Noi le vom readuce înapoi în Moldova. Și … nu uitați – „stejarul crește doar unde-i locul bun, buruienile cresc pretutindeni„. Nu am spus eu. A zis-o Eminescu. Și punctum”, a scris Terguță pe pagina sa de facebook.

Amintim că, Ion Terguță a fost numit în noiembrie 2017 în calitate de purtător de cuvânt al Partidului Liberal Democrat din Moldova.

De meserie Terguță este jurnalist și expert media, din decembrie 2009 și până în octombrie 2016 a fost director al Reprezentanţei Naţionale a Republicii Moldova a TRCI „MIR”,