/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un bărbat a circulat timp de 16 ani cu permisul de conducere fals. Motivul

missing
16 iulie 2018, ora 14:00

În timpul desfășurării controlului la trecerea frontierei de stat, polițiștii au solicitat conducătorului auto documentele pentru mijlocul de transport. Permisul de conducere, eliberat de autoritățile naționale și valabil pentru majoritatea categoriilor, a trezit suspiciuni cu privire la autenticitatea sa. Ca urmare, s-a stabilit că documentul este fals.

Bărbatul a declarat că în 2002 și-a făcut studiile la școala auto din or. Rezina, însă pentru a fi sigur că primește permisul de conducere, prin intermediul unei persoane identificată pe internet, și-a perfectat documentul contra sumei de 150 euro.

Ulterior, bărbatul și-a interupt călătoria, revenind în țară pentru a-și pune în ordine documentele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram