/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Cum a comentat Silvia Radu decizia instanței prin care Moldovanu a fost repus în funcție

missing
17 iulie 2018, ora 18:59

Aș putea spune că nu m-a surprins prea mult. Am mai văzut o decizie de acest fel și în cazul lui Gamrețchi, unde lucrurile erau și mai grave. Ce pot să constat însă e faptul că Primăria revine încet dar sigur pe mâna mafiei care are un singur scop, să se îmbogățească pe spatele chișinăuienlor. Sunt sigură că Dondiuc și Moldovanu vor face de acum încolo toate “reformele” necesare, doar începuseră acest lucru prin chefuri bine organizate. Trist. E foarte trist și din păcate soluțiile lipsesc cu desăvârșire”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de facebook.

Judecătoria Chișinău, cu sediul Centru, a anulat dispoziția de eliberare semnată de către fostul primar interimar, Silvia Radu. În decizia instanței se spune că dispoziția semnată de către fostul edil este una ilegală. Decizia judecătoriei Chișinău este cu drept de atac la Curtea de Apel.
â

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram