Fosta primară interimară a Capitalei, Silvia Radu, a comentat decizia instanței prin care Mihai Moldovanu a fost repus în funcția de director al direcției de Sănătate. Potrivit ei, decizia nu a surprins-o prea mult, iar potrivit ei, primăria revine încet dar sigur pe mâna mafiei.

Aș putea spune că nu m-a surprins prea mult. Am mai văzut o decizie de acest fel și în cazul lui Gamrețchi, unde lucrurile erau și mai grave. Ce pot să constat însă e faptul că Primăria revine încet dar sigur pe mâna mafiei care are un singur scop, să se îmbogățească pe spatele chișinăuienlor. Sunt sigură că Dondiuc și Moldovanu vor face de acum încolo toate „reformele” necesare, doar începuseră acest lucru prin chefuri bine organizate. Trist. E foarte trist și din păcate soluțiile lipsesc cu desăvârșire”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de facebook.

Judecătoria Chișinău, cu sediul Centru, a anulat dispoziția de eliberare semnată de către fostul primar interimar, Silvia Radu. În decizia instanței se spune că dispoziția semnată de către fostul edil este una ilegală. Decizia judecătoriei Chișinău este cu drept de atac la Curtea de Apel.
â