Ilan Șor cere demisia deputaților PLDM și îi acuză că ar încerca să stopeze dezvoltarea proiectelor sale. Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă, organizată după ce rețeaua de magazine sociale ale lui Șor a ajuns subiect de discuții în cadrul ședinței Parlamentului. În replică, deputata PLDM, Maria Ciobanu, spune că fracțiunea din care face parte va continua să ceară tragerea la răspundere penală a lui Șor pentru acte de corupție.

Șor a declarat că va cere CEC să anuleze mandatele deputaților PLDM, motiv ar fi că aceștia nu și-ar fi raportat cheltuielile pentru campania electorală din 2014. Primarul de Orhei i-a acuzat pe liberali-democrați în spălare de bani și le cere să nu se implice în proiectele sociale pe care le desfășoară.

„Dacă cineva dintre voi crede ca o să rămână nepedepsit, greșiți, noi o să vă arătăm unde vă e locul”, declară primarul de Orhei.

În replică, deputata liberal-democrată, Maria Ciobanu, a venit cu un mesaj pe Facebook: „Noi, deputații PLDM, vom cere în continuare tragerea lui Ilan Șor la răspundere penală reală pentru actele grave de corupție”. Totodată, Ciobanu îi reamintește primarului de Orhei că „CEC nu are competențe de retragere a mandatelor deputaților”.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!