Mihai Moldovanu se va întoarce din nou în funcția de șef al Direcției Sănătate. Judecătoria Chișinău, cu sediul Centru, a anulat dispoziția de eliberare semnată de către fostul primar interimar, Silvia Radu. În decizia instanței se spune că dispoziția semnată de către fostul edil este una ilegală, iar Moldovanu a confirmat acest lucru. Decizia judecătoriei Chișinău este cu drept de atac la Curtea de Apel.

„Din start era clar că această dispoziție este vădit ilegală pentru că nu au existat motive de eliberare, dar mai mult ca să scape de cei incomozi din cadrul primăriei și s-a decis să emită o dispoziție cu toate că juriștii au spus de la bun început că este o dispoziție ilegală”, Mihai Moldovanu.

Amintim că, Silvia Radu a semnat dispoziția de eliberare din funcție a șefului Direcției Sănătate, Mihai Moldovanu pe data de 29 martie curent, iar motivul ar fi fost starea proasta a lucrurilor din domeniul sănătății.

Precizăm că pe 23 mai, directorul Spitalului Clinic Municipal nr.1, Iurie Dondiuc, care de asemenea, a fost dat afară de Silvia Radu, a fost restabilit în funcție.