Kylain Mbappé, atacantul de numai 19 ani și starul naționalei Franței, împărtășește victoria de la Cupa Mondială cu copiii aflați în situație dificilă, scrie The Huffington Post.

Atacantul care a înscris patru goluri în turneul din acest an, ajutând Franța să-și însușească a doua victorie la Campionatul Mondial, intenționează să-și doneze câștigurile din victorie pentru o organizație de caritate de copii, care oferă programe gratuite de sport pentru copiii cu dizabilități și spitalizați.

Ninon Bardel, purtătoarea de cuvânt a organizației de caritate, a confirmat donația lui Mbappé, însă a spus că este prea devreme să se spuna suma care va fi.

Sebastien Ruffin, directorul general al Premiers de Cordée, a descris generozitatea lui Mbappé pentru copiii organizației drept o surpriză. „Kylian, este o persoană grozavă”, a declarat el pentru Le Parisien. „El întotdeauna găsește cuvintele potrivite pentru ai încuraja. Uneori, chiar simt că primește mai multă plăcere să se joace cu copiii decât copiii înșiși.”

Mbappé a susținut organizația, alături de alți jucători de top, încă din iunie 2017.