După ce Juventus Torino a realizat transferul anului, aducându-l pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, fostul antrenor al lui CR7 la Real, Zinedine Zidane, ar urma să vină în conducerea fostei campioane a Europei . Mai exact, Zidane ar urma să semneze cu Juventus şi să devină consultant pentru actualul director de fotbal, Fabio Paratic, scrie Liberdad Digital.

Zidane ar urma să se alăture celor de la Juventus în luna octombrie. Francezul a jucat la Juventus între 1996 şi 2001 şi mereu păstra intenţia de a reveni la campioana Italiei, care acum speră să poată câștiga Europe Champions League. Alături de Cristiano Ronaldo, Zidane a câştigat de trei ori la rând Liga Campionilor cu Real Madrid, acesta fiind trofeul pe care îl ţinteşte şi Juventus Torino în sezonul viitor.

Amintim că, peste 220 de milioane de euro o va costa pe Juventus transferul lui Ronaldo. O cheltuială uriașă care include între 100 și 112 milioane de euro pentru transferul în sine și alte 120 de milioane pentru salariul pe patru ani primit de portughez.