/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

După Cristiano Ronaldo, Juventus e aproape să îl „fure" şi pe Zinedine Zidane

missing
18 iulie 2018, ora 12:42

Zidane ar urma să se alăture celor de la Juventus în luna octombrie. Francezul a jucat la Juventus între 1996 şi 2001 şi mereu păstra intenţia de a reveni la campioana Italiei, care acum speră să poată câștiga Europe Champions League. Alături de Cristiano Ronaldo, Zidane a câştigat de trei ori la rând Liga Campionilor cu Real Madrid, acesta fiind trofeul pe care îl ţinteşte şi Juventus Torino în sezonul viitor.

Amintim că, peste 220 de milioane de euro o va costa pe Juventus transferul lui Ronaldo. O cheltuială uriașă care include între 100 și 112 milioane de euro pentru transferul în sine și alte 120 de milioane pentru salariul pe patru ani primit de portughez.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram