Gheorghe Petic, fostul angajat al poliției de frontieră, care a făcut mai multe dezvăluire privind contrabanda de țigări de la frontieră, afirmă că i-a fost spart contul de facebook, iar în spatele acestui atac ar sta Ministerul de Interne. Instituția la rândul său susține că acuzația este nefondată și l-a îndemnat pe Petic să se adreseze oamenilor legii.

„După ce pe pagina mea de facebook a apărut o postare în care-mi cer scuze de la Ministrul de Interne, Jizdan precum că l-am denigrat în ultima perioadă, cred că intenția cu privire la blocarea contului meu de facebook vine de la această persoană”, a menționat Petic.

Contactat de TV8, consilierul ministrului de interne, Alina Zbancă, a declarat că acuzațiile făcute de către Gheorghe Petic în adresa instituției sunt nefondate. „Sunt niște acuzații nefondate, îl îndemnăm pe domnul Petic să se adreseze la Poliție pentru ca oamenii legii să acționeze. Poliția l-ar putea ajuta în cazul în care i s-a spart contul de facebook”, a declarat Zbancă.

Amintim că pe 4 iulie curent, fostul angajat al poliției de frontieră, într-un live pe Facebook a făcut declarații despre contrabanda de țigări de la frontiera Republicii Moldova și România. Acesta a demascat abuzuri grave comise de unii angajați de rang înalt. În urma declarațiilor lui Petic s-a autosesizat organele de poliție, iar acesta a fost audiat.