/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Gheorghe Petic acuză MAI că i-a spart contul de facebook. Ce spune ministerul

missing
18 iulie 2018, ora 18:26

„După ce pe pagina mea de facebook a apărut o postare în care-mi cer scuze de la Ministrul de Interne, Jizdan precum că l-am denigrat în ultima perioadă, cred că intenția cu privire la blocarea contului meu de facebook vine de la această persoană”, a menționat Petic.

Contactat de TV8, consilierul ministrului de interne, Alina Zbancă, a declarat că acuzațiile făcute de către Gheorghe Petic în adresa instituției sunt nefondate. „Sunt niște acuzații nefondate, îl îndemnăm pe domnul Petic să se adreseze la Poliție pentru ca oamenii legii să acționeze. Poliția l-ar putea ajuta în cazul în care i s-a spart contul de facebook”, a declarat Zbancă.

Amintim că pe 4 iulie curent, fostul angajat al poliției de frontieră, într-un live pe Facebook a făcut declarații despre contrabanda de țigări de la frontiera Republicii Moldova și România. Acesta a demascat abuzuri grave comise de unii angajați de rang înalt. În urma declarațiilor lui Petic s-a autosesizat organele de poliție, iar acesta a fost audiat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram