Grupul „Adoptă un vot” anunță despre organizează celei de a III-a ediție a offline-ului la Chișinău. Acesta se va desfășura pe data de 18 august curent în incinta localului Generator HUB. Tema evenimentului este «Implicarea civică a diasporei în campania electorală pentru Alegerile Parlamentare din 2018».

Potrivit unui comunicat al grupului, această ediție se va axa în principal pe alegerile parlamentare din acest an. Subiectele care vor fi abordate țin în special de provocările pe care le aduce campania electorală și de organizarea următoarelor alegeri parlamentare.

Evenimentul este autofinanțat, astfel fiecare participant fiind responsabil de achitarea taxei de participare, care va fi anunțata până pe dată de 15 august iar achitarea se va putea efectua direct la eveniment. Pentru a participa la acest eveniment este necesar să vă înscrieți accesând link-ul de mai jos: https://form.adoptaunvot.com. Data limită de aplicare este: 15 August 2018!

În același timp, organizatorii anunță și organizarea unui protest în weekend-ul Offline-ului (dată exactă va fi comunicată ulterior, după înregistrarea participanților). Manifestația este organizată după ce Comisia Electorală Centrală a refuzat o serie de recomandări în vederea unei mai bune organizării a alegerilor din acest an.

La eveniment sunt invitate toate persoanele interesate de acasă și din diaspora sunt invitate să participe la acest Offline.

Offline-ul este un eveniment civic, prin care se dorește dezvoltarea și democratizarea societății din Moldova. Participanții vor putea să se implice direct în proiectele şi acțiunile care au fost inițiate la edițiile anterioare dar și să vină cu idei și propuneri noi pentru îmbunătățirea situației actuale din țară.