/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Cum a comentat Pavel Filip acuzațiile Platformei DA privind Plahotnic și cafeneaua „Guguță”

missing
24 iulie 2018, ora 12:58

Întrebat cum răspunde PD la acuzațiile cu referire la persoana lui Plahotniuc în vederea scandalului ce ține de cafeneaua Guguță și că acolo ar urma să fie construite ilegal un business centru, domnul Pavel Filip a declarat ironic: „Există ceva care se întâmplă în Republica Moldova unde nu ar sta în spate domnul Plahotniuc?”

Ulterior acesta a precizat, „Eu sunt mult mai pragmatic și mă conduc de cuvintele pe care le-a spus odată Henry Ford, deci eu cred doar în bunul Dumnezeu, în rest toți să-mi aducă argumente și demonstrații. Până ce nu nu am văzut nici un argument. La toți le place să bată din gură foarte mult, dar nimeni nu vine cu argumente și dovezi concrete. De aceea este foarte simplu astăzi în Republica Moldova să devii erou prin a-l învinui pe domnul Plahotniuc de toate ce se întâmplă în această țară”, a declarat Filip.

Cu referire la proiectul despre construcția unui nou business centru, Filip a spus: „Este foarte important că și acest proiect, trebuie să recunosc că nu cunosc detaliile, dar să se încadreze în limitele legale în cadrul legal care există în RM.”

Amintim că, astăzi în fața Primăriei Chișinău s-a desfășurat un protest împotriva construcției unui centru de afaceri în locul fostei cafenele Guguță din parcul Central. Organizatorul protestului este Platforma DA, reprezentanții cărei au declarat că Plahotniuc ar fi stat în spatele viitoarei construcții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram