/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/HARTĂ/ Care sunt cele mai frecvente infracțiuni comise de oamenii beți în fiecare raion al Moldovei

24 iulie 2018, ora 10:03

Potrivit poliției, deși, infracțiunile comise pe fon de consum de alcool sunt în ușoară scădere, în comparație cu aceeași perioadă a anului precedent, se atestă totuși o anumită creștere a conflictelor soldate cu omoruri sau vătămări corporale grave. În municipiul Chișinău cifra ajunge la 714 infracțiuni.

Mai jos vă prezentăm Harta Consecințelor Consumului de Alcool pentru primele șase luni ale anului 2018, care include date despre infracțiunile comise în stare de ebrietate în toată țara, segregate pe raioane și municipii.

Poliția spune că a venit cu propuneri privind ameliorarea situației în acest domeniu printre care sunt: modificarea cadrului legal, asigurarea unei monitorizări și control mai strict privind comercializarea băuturilor alcoolice în locurile publice (stații PECO, magazine, supermarkete, etc.), includerea berii si a vinului în categoria băuturilor alcoolice, etc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram