/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un angajat al Inspectoratului de stat al Muncii, reţinut de CNA în baza unui denunț a unui om de afaceri

24 iulie 2018, ora 14:10

În baza acestui denunţ, ofiţerii CNA şi procurorii au iniţiat o cauză penală pentru corupere pasivă, iar în după-amiaza zilei de azi l-au reţinut pe inspector în flagrant.

În prezent, bărbatul se află la CNA şi este reţinut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat el riscă închisoare de la 3 la 7 ani cu amendă în mărime de la 4000 la 6000 unităţi convenţionale şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 5 la 10 ani.Conducerea urmăririi penale este exercitată de către procurorii anticorupţie.

Amintim că, de la începutul anului, ofiţerii CNA şi procurorii au depistat 477 de infracţiuni de corupţie, dintre care 75 de cazuri au fost calificate drept corupere pasivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram