/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ O cutie de lângă Ambasada Americii a pus pe jar oamenii legii. Ce au depistat după o intervenție de trei ore

missing
24 iulie 2018, ora 10:52

Un filmuleț de la fața locului a fost postat pe Internet de un martor, în care se poate vedea cutia cu bucluc.

„Iată aici se află o cutie suspectă, în jurul Ambasadei Americii. Au fost chemați carabinierii ca să depisteze”, spune autorul imaginilor.

Incidentul a avut loc în jurul orei 9 în seara de luni. La vederea cutiei suspecte, carabinierii au alertat imediat, conform protocolului, trupele de intervenție, cu un apel la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției, câțiva pompieri și geniștii serviciului „BOMBTEH”, care au izolat zona. Operațiunea a durat aproape 3 ore, ca în final să se descopere că obiectul nu prezintă nici un pericol, fiind, de fapt, o cutie goală.

Imediat la fața locului au fost îndreptate toate serviciile specializate, zona fiind încercuită. În urma cercetărilor demarate la fața locului nu a fost depistat nimic suspect, iar cutia s-a dovedit a fi goală. În astfel de cazuri, chiar dacă se bănuiește că este o alarmă falsă, oricum se verifică”, Svetlana Cripnic, ofițer de presă Poliția Capitalei.

Încă nu a fost stabilit cum a ajuns cutia lângă gardul Ambasadei. Acest fapt urmează a fi determinat pe baza înregistrărilor camerelor de luat vederi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram