/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Angajatul primăriei Chișinău care a gresat jurnalistele de la Ziarul de Gardă, eliberat din funcție

missing
25 iulie 2018, ora 14:06

Decizia a fost luată, după ce marți, pe teritoriul instituţiei unul din paznici a agresat verbal echipa Publicaţiei periodice „Ziarul de Gardă”. Bărbatul a îmbrâncit și agresat verbal jurnalistele. El le-a împins și le-a lovit aparatul foto, iar la un moment dat le-a și amenințat: „Nu filma. Auzi, eu mâine-poimâine te întâlnesc și îți tai gâtul”, le-a spus paznicul.

În aceeași zi, purtătorul de cuvânt al Primăriei și-a cerut scuze pentru cele întâmplate, menționând că reporterii de fapt aveau voie să intre în curtea instituției.

Precizăm că reporterele ZdG au încercat să intre în curtea instituției în timp ce în fața Primăriei era organizat un protest împotriva construcției unui centru socio-cultural în locul cafenelei Guguță.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram