/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ Fără cameră frontală. Ce pregătește compania Samsung pentru potențialii cumpărători

missing
25 iulie 2018, ora 14:17

Una dintre inovațiile surprinzătoare cu care va veni modelul este eliminarea camerei foto frontale.
Ecranul telefonului se va îndoi și pe spate, astfel încât utilizatorul va putea folosi pentru pozele selfie camera foto principală, de pe spatele telefonului, astfel telefonul va salva poza făcută în două variante: poza întreagă și o poză tăiată, care apare pe mica bucată de ecran de pe spate.

Partea de ecran care se va îndoi pe spate va putea fi folosită și pentru stiloul S Pen, nu doar pentru comenzi prin atingere.

Expertii de la Phone Arena apreciază acest brevet, dar nu cred că va fi aplicat prea curând. Este foarte posibil ca aceste idei să fie introduce pe un telefon pliabil numai dacă primul gadget de acest fel se va dovedi a fi un succes.

Primul smartphone pliabil produs de Samsung va fi lansat anul viitor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram