/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Un alt atac revendicat de ISIS. Cel puțin 31 de oameni au murit în timpul alegerilor din Pakistan

missing
25 iulie 2018, ora 14:58

Explozia a avut loc la periferia orașului Quetta, capitala provinciei Balochistan. Cauza exploziei este necunoscută, a declarat superintendentul orasului Quetta, Naseeb Ullah.

Proprietarul unui magazin, Akber Khan, care a fost martorul atacului, a declarat că și-a exprimat deja votul la o secție de votare din apropiere și s-a întors la magazinul său. Trecând din nou, el „abia a făcut un pas sau doi”, când s-a produs explozia.

„M-am întins la pământ, majoritatea oamenilor au început să alerge, după 10 minute, când s-a terminat haosul, am început să-i luăm pe cei răniți, i-am dus în mașini particulare, în timp ce ambulanțele încă nu sosiseră”.

ISIS și-a asumat responsabilitatea pentru atac.

În Khyber Pakhtunkhwa, o persoană a fost ucisă, iar alți trei au fost răniți într-o luptă în afara unei secții de votare, între susținătorii Pakistanului Tehreek-e-Insaf (PTI) al lui Imran Khan și Partidul Național Awami din provincie.

Khan a condamnat explozia Quetta, spunând într-un tweet că a fost „întristat de pierderea vieților nevinovate”, adăugând că „inamicii (Pakistanului) încearcă să perturbe procesul democratic … Pakistanienii trebuie să învingă teroriștii ieșind și demonstrându-și puterea prin vot”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram