/FOTO/ Pamela Anderson a spus „Da". Se mărită cu Adil Rami, fotbalistul lui Marseille cu 19 ani mai tânăr

26 iulie 2018, ora 16:05

Prezenţă constantă la toate meciurile pe care Rami le joacă la Marseille, fosta vedetă Baywatch a fost alături de fundaş şi în Rusia, acolo unde acesta a făcut parte din lotul lui Deschamps, care a câştigat CM.

Acum, aflaţi în vacanţă, cei doi au decis să se căsătorească. Rami i-a oferit inelul de logodnă, iar frumoasa blondă nu a stat pe gânduri şi a spus imediat “Da”. De altfel, Pamela îşi dorea să fie mireasă, lucru recunoscut în lunile trecute într-un interviu. “Vreau să mă mărit din nou, dar deja m-am măritat de multe ori. Țin la el (n.r. la Adil Rami) și ne înțelegem, iar asta e cel mai important. Cine știe cât va dura… trebuie să ne trăim viața”.

Jurnaliştii de la The Sun sunt surprinşi de decizia celor doi, în condiţiile în care s-au cunoscut abia acum aproximativ un an. Totuşi, Pamela a fost în alte cazuri mult mai rapidă: s-a căsătorit cu Tommy Lee, după ce îl cunoscuse cu doar 96 de ore înainte.

“Mă iubeşte din suflet. Avem o relaţie foarte sănătoasă, simplă şi minunată. Nu e o relaţie cu surle şi trâmbiţe, ci una liniştită, matură”, spunea Pamela Anderson pentru Daily Mail, în februarie.

Actrița a mai fost căsătorită cu Tommy Lee, Kid Rock și Rick Salomon. Diferenţa de vârstă nu va fi o problemă, Pamela arătând în continuare superb, deşi a depăşit 50 de ani. Vezi mai jos o galerie foto cu superba vedetă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram